Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hlívový guláš po maďarsku

Zpět
  • Autor: Tanein
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Maďarské gulášové koření, sůl

Energetická hodnota celkem: 2383 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 2, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1192 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 11.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Nakrájíme si kuřecí prsa a hlívu na kostičky, cuketu na hranolky a vystříkáme pánev olejem ve spreji. Zahřejeme jí a dáme smažit nejprve maso a pak vše ostatní. Zelenina pouští vodu, ale můžeme i podlít, ale těsně předtím přidáme koření. Tak aby se zahřálo, ale nepřepálilo. Potom přidáme fazole z konzervy. Dusíme a přidáme trochu kečupu nebo rajského protlaku. Nakonec přidáme uvařené těstoviny. Necháme už jen dojít na horké pánvi.

Fotografie

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři