Kategorie receptů
- Autor: Novakova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 87 |
Brokolice | 297 |
Cibule | 111 |
Mrkev | 54 |
Petržel - kořen | 29 |
Máslo | 26 |
Mléko polotučné průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 2200 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 367 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.