Kategorie receptů
- Autor: Arachne
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 20 |
Jablka | 600 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 500 |
Mouka špaldová celozrnná | 250 |
Vejce celá průměr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 7231 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 286,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 110,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 603 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.