Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

pudinkové řezy s jahodami

Zpět
  • Autor: 25566
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6977 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 260, SAFA (g): 17, Cukry (g): 102, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 872 kJ

Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 12.8, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Plech vymažeme olejem a vysypeme moukou.Jahody rozpůlíme a nakrájime na kostičky.Z bílků vyšleháme tuhý sníh,zlehka zašleháme žloutky,ochutíme třtinovým cukrem a rozetřeme na vymazaný plech.Upečeme ve středně vyhřáté troubě.Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém a necháme ho vychladnout.Vychladlý piškotový korpus podélně rozpůlíme,potřeme pudinkovým krémem,rozprostřeme kousky jahod a přiklopíme druhou částí korpusu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři