Kategorie receptů
- Autor: ZoraSiskova
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Cibule | 30 |
Celer - bulva | 75 |
Cuketa | 180 |
Mrkev | 90 |
Petržel - kořen | 90 |
Petržel - nať | 10 |
Kedlubna | 30 |
Voda | 500 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,kmín,zelená petrželka
Energetická hodnota celkem: 1959 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 392 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nastrouháme na hrobším struhadle.mrkev,petržel,celer,kedlub.Do hrnce dáme oliv.olej a na něj pokrájíme půlku cibule,mírně osmahneme a přidáme nastrouhanou zeleninu,osolíme,opepříme,okmínujeme,chviličku restujeme a posléze zalijeme vodou.Povaříme cca 15 minut a přidáme nakrájenou neloupanou cuketu,necháme asi 5 minut povařit a na závěr přidáme hrst zelené potrželky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.