Kategorie receptů
- Autor: dasalorova
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brokolice | 300 |
Zajíc | 200 |
Vejce celá průměr | 70 |
Energetická hodnota celkem: 1756 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 878 kJ
Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.