Kategorie receptů
- Autor: MarciP
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 60 |
Voda | 1500 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Máslo | 30 |
Petržel - kořen | 20 |
Mrkev | 20 |
Celer - bulva | 20 |
Pór | 400 |
Energetická hodnota celkem: 3704 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 109,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 926 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 27.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.