Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka z vepře s pohankou

Zpět
  • Autor: martik79
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek

Energetická hodnota celkem: 1548 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 13, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 194 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 1.4, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

V tlakovém hrnci vařím vepřovou kost s masem, solí, a kuličkovým pepřem cca 30 minut. Vývar scedím a přidám do něj zeleninu (mrkev, celer, petržel) a pohanku a vařím cca 10 minut, přidám obrané maso, zelenou petrželku, česnek a dochutím.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři