Kategorie receptů
- Autor: martik79
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové maso ve vlastní šťávě | 100 |
Voda | 2000 |
Celer na nudličky | 35 |
Mrkev mražená | 35 |
Petržel - kořen | 35 |
Petržel - nať | 5 |
Pohanka | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnek
Energetická hodnota celkem: 1548 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 194 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 1.4, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
V tlakovém hrnci vařím vepřovou kost s masem, solí, a kuličkovým pepřem cca 30 minut. Vývar scedím a přidám do něj zeleninu (mrkev, celer, petržel) a pohanku a vařím cca 10 minut, přidám obrané maso, zelenou petrželku, česnek a dochutím.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.