Kategorie receptů
- Autor: askala
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 500 |
Celer řapíkatý | 100 |
Mrkev | 150 |
Kapusta růžičková | 100 |
Kuřecí prsa | 100 |
Petržel - kořen | 50 |
Petržel - nať | 10 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, polévkové koření, sušené droždí
Energetická hodnota celkem: 1922 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 481 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.