Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Králík na hořčici, brambory

Zpět
  • Autor: zuzikvaf
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1883 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 6, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Králičí maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji z obou stran. Smetanou smíchanou s hořčici zalijeme opečené maso a dáme péct na 15-20 min při 190*C a podáváme s vařeným bramborem a zeleninovou oblohou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři