Kategorie receptů
- Autor: prochazkk
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzený bok | 40 |
Zelí bílé hlávkové | 600 |
Mouka pšeničná hrubá | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Brambory zimní | 300 |
Cibule | 70 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 5588 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 231,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1397 kJ
Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 57.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.