Kategorie receptů
- Autor: martik79
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - nať | 10 |
Voda | 2000 |
Pšeničná krupice | 10 |
Mrkev | 70 |
Máslo | 4 |
Vejce celá průměr | 55 |
Kuřecí stehna bez kosti a bez kůže průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1578 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 197 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Udělám vývar z kuřete - přidám sůl, vodu, pepř celý. V hrnci rozehřeju máslo, přidám nastrouhanou mrkev na jemno, osmahnu, pak přidám vejce rozmíchám a přidám krupičku dokud. Zaleju horkým vývarem a vařím cca 10 minut, Přidám petrželku, obrané kuřecí maso a dochutím.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.