Kategorie receptů
- Autor: sona1959
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 50 |
Cibule | 50 |
Moravské uzené | 100 |
Rýže vařená bílá průměr | 100 |
Mrkev | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Petržel - nať | 5 |
Celer na nudličky | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,česnek, vegeta.
Energetická hodnota celkem: 3585 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 896 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Na másle osmahnout cibuli, pokrájené uzené, zeleninu. Zalít teplou vodou, přidat bujon, sůl, pepř. Ev. česnek. Propláchnutou rýži.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.