Kategorie receptů
- Autor: Helena K.
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 150 |
Petržel - kořen | 150 |
Celer - bulva | 150 |
Vločky ovesné průměr | 20 |
Voda | 1600 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1996 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 16 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.