Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2000 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mrkev | 300 |
Brambory albert Quality | 200 |
Česnek | 20 |
Dochucovadla:
sůl, česnek
Energetická hodnota celkem: 1641 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 410 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
mrkev, brambor a kostku masoxu dáme vařit, po změknutí zeleniny zeleninu rozšťoucháme. Na pánvi krátce orestujeme krupici s vajíčkem a dáme jako vložku do polévky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.