Sledujte nás:

zvěřinový guláš

Zpět
  • Autor: batkova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

kmín, sladká paprika, pepř, majoránka, nové koření, jalovec, česnek, sůl

Energetická hodnota celkem: 7126 kJ

Bílkoviny (g): 212, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 12, Cukry (g): 50, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ

Bílkoviny (g): 35.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

orestujeme cibulku+ kmín, přidáme maso a restujeme až se zatáhne, přidáme papriku a promícháme, přidáme protlak, podlejeme a dusíme doměkka, podléváme dle potřeby, zahustíme moukou( chlebem), dochutíme majoránkou, solí,česnekem, omastek by měl vystoupit na povrch

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři