Kategorie receptů
- Autor: DrAlice81
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2000 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 13 |
Brambory zimní | 400 |
Hrášek | 70 |
Brokolice | 80 |
Mrkev | 135 |
Cibule | 110 |
Máslo | 40 |
Mouka pšeničná celozrnná průměr | 30 |
Energetická hodnota celkem: 3970 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 496 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 16.1, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
na másle zpěníme cibuli, zarestujeme celozrnnou mouku, podlijeme vodou, rozdrobíme vývar, vložíme zeleninu a vaříme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.