Kategorie receptů
- Autor: jitavejrov
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 3 |
Sůl | 0 |
Vejce celá průměr | 1 |
Voda | 750 |
Petržel - nať | 5 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 2 |
Tavený sýr Apetito 43 % | 2 |
Dochucovadla:
sůl.polévkové koření
Energetická hodnota celkem: 86 kJ
Bílkoviny (g): 1,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 14 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ve vodě rozpustíme měkký sýr,povaříme,vlijeme petrželkové kápání,osolíme a hotovo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.