Kategorie receptů
- Autor: Zuzamull
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Játra kuřecí | 1000 |
Niva 50 % průměr | 210 |
Cibule | 120 |
Energetická hodnota celkem: 9620 kJ
Bílkoviny (g): 264,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1203 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 16.1, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 8, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Omytá a okapaná kuřecí játra orestujte na oleji, nechte dusit asi 20 min pod pokličkou, potom přidejte na kolečka nakrájenou cibuli, promíchejte, trochu osolte a opepřete a ještě nechte dusit asi 10 min.Nakonec přidejte pokrájenou nivu rovnoměrně po celé pánvy a nechte pod pokličkou roztavit mezi játry. Již nemíchejte. Případně dosolte, ale pozor, niva je hodně sama o sobě slaná.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.