Kategorie receptů
- Autor: Arachne
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2000 |
Zelí bílé kysané | 500 |
Cibule | 110 |
Klobása moravská | 230 |
Brambory vařené | 370 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Máslo | 20 |
Smetana zakysaná light průměr | 190 |
Dochucovadla:
sůl, bobkový list, kmín, pepř, mletá sladká paprika
Energetická hodnota celkem: 6587 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 823 kJ
Bílkoviny (g): 6.9, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 5.9, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.