Kategorie receptů
- Autor: milakabi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 150 |
Mouka pšeničná bílá | 2 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 150 |
Klobása ostravská | 100 |
Dochucovadla:
sůl,majoránka
Energetická hodnota celkem: 1848 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 15 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
uvařit brambory s uzenou klobásou, zahustit moukou, povařit, přidat sterilované fazole, již jen prohřát
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.