Kategorie receptů
- Autor: mapiq
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Máslo čerstvé | 200 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 220 |
Vejce celá průměr | 220 |
Mouka pšeničná polohrubá | 150 |
Mouka špaldová celozrnná | 150 |
Energetická hodnota celkem: 16535 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 192,
Sacharidy (g): 453,
SAFA (g): 120,
Cukry (g): 231,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1654 kJ
Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 19.2, Sacharidy (g): 45.3, SAFA (g): 12, Cukry (g): 23.1, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.