Kategorie receptů
- Autor: radkam3
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 80 |
Smetana zakysaná Kunín 12% | 190 |
Zelené fazolky Bonduelle | 400 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1700 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 850 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Konzervu zelených nasekaných fazolek Bonduelle sdecíme a fazolky dáme do mísy a osolíme. Promícháme se zakysanou smetanou a přidáme malou konzervu tuňáka ve vlastní šťávě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.