Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát zezelených fazolek a tuňákem

Zpět
  • Autor: radkam3
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1700 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 12, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 850 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Konzervu zelených nasekaných fazolek Bonduelle sdecíme a fazolky dáme do mísy a osolíme. Promícháme se zakysanou smetanou a přidáme malou konzervu tuňáka ve vlastní šťávě.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři