Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Domácí lučina

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 9.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 7000 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 107, Sacharidy (g): 111, SAFA (g): 72, Cukry (g): 111, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 778 kJ

Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 11.9, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 8, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Vše důkladně promícháme metličkou a necháme v chladnu 3 dny odkapat přes plátno. Pak rovnou podáváme. Můžeme dochutit šunkou, bylinkami nebo česnekem. Bez příchutí chutná podobně jako kupovaná Lučina. Podáváme nejlépe s celozrnným pečivem a zeleninou, česneková verze je výborná s pečeným bramborem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři