Kategorie receptů
- Autor: kozisann
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 50 |
Celer bulva | 30 |
Mrkev | 30 |
Petržel - kořen | 30 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 330 |
Energetická hodnota celkem: 759 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 6 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.