Kategorie receptů
- Autor: s.ula
- Doba přípravy (min.): 2
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno s kůží | 400 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 50 |
Petržel - nať | 10 |
Celer bulva | 50 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, vegeta
Energetická hodnota celkem: 3912 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 652 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
vše spolu uvaříme a pak dochutíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.