Kategorie receptů
- Autor: ysenkova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (uvařené) | 292 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 185 |
Kečup | 34 |
Parmezán 25% | 8 |
Sůl | 10 |
Olej palmojádrový, kokosový | 2 |
Energetická hodnota celkem: 2874 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1437 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Těstoviny uvařit dle návodu. Scedit a promíchat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.