Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát bacalao (treska) a fazole

Zpět
  • Autor: Carmen75
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2260 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 12, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1130 kJ

Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

1.V hrnci s vodou vařit fazole s vodou a solí, nekolikrat prerusit jejich var studenou vodou, aby zustali celá. Necháme vychladnout. 2. Nakousky nadrobit tresku a smíchat s fazolemi. 3. Přidat rajčata a na kostičky nakrájené vejce. Začlenit olivy. 4. Pro zálivkou smíchat olej s octem. Přidejte sůl a pepř. Přidáme hořčici, nakrájenou cibuli a petrželku. 5. Vse dohromady zamíchat. Je zde málo zálivky, muzete pridat více oleje, ale zmeni se tím energetická hodnota jídla.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři