Kategorie receptů
- Autor: sajka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krupice pšeničná | 200 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Vejce celá průměr | 55 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Dochucovadla:
bujon
Energetická hodnota celkem: 4026 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 149,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 32 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 1.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
krupici osmahneme na tuku zalejeme vodou přidáme j kostku a jedno vejce povaříme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.