Kategorie receptů
- Autor: berandan
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krupice pšeničná | 90 |
Mouka pšeničná polohrubá | 30 |
Vejce celá průměr | 110 |
Vepřová pečeně libová | 60 |
Pór | 70 |
Petržel - kořen | 60 |
Mrkev | 160 |
Celer bulva | 150 |
Vepřový vývar | 2500 |
Dochucovadla:
sůl, polévkové koření
Energetická hodnota celkem: 3938 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 132,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 82,
Sůl (g): 50
Energetická hodnota na 1 porci: 788 kJ
Bílkoviny (g): 9.2, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 26.4, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 16.4, Sůl (g): 10
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.