Kategorie receptů
- Autor: jitkamat
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 300 |
Máslo čerstvé | 30 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Mouka pšeničná polohrubá | 20 |
Smetana ke šlehání 33% | 50 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 2455 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 614 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 7, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.