Kategorie receptů
- Autor: jitavejrov
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 600 |
Mrkev | 40 |
Petržel - nať | 10 |
Brambory zimní | 30 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Sůl | 1 |
Masox (hotový výrobek) | 1 |
Dochucovadla:
pol. koření ,sůl
Energetická hodnota celkem: 1038 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 115 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 6.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nakrájíme očištěnou zeleninu,dáme do hrnce, zalijeme vodou,přidáme rýži a pol. koření a uvaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.