Kategorie receptů
- Autor: babika
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Zeleninová směs na svíčkovou mražená | 200 |
Kuře bez kůže průměr | 300 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mouka pšeničná hrubá | 50 |
Petržel - nať | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, zelená petržel nať.
Energetická hodnota celkem: 3081 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 385 kJ
Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Kuřecí skelet dáme vařit, osolíme,opepříme, přidáme mraženou zeleninu pod svíčkovou a vaříme doměkka. Nakonec přidáme drobení.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.