Kategorie receptů
- Autor: KaterinaSav
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Kuřecí křidélka bez kůže | 400 |
Mrkev | 150 |
Petržel - kořen | 50 |
Celer bulva | 120 |
Dochucovadla:
bujón slepičí, sůl, pepř, nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 2750 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 22 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.