Kategorie receptů
- Autor: dandi
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Celer bulva | 100 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 100 |
Petržel - nať | 50 |
Energetická hodnota celkem: 5640 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 87,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 940 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.