Kategorie receptů
- Autor: mischelanda
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 3000 |
Mrkev | 700 |
Paprika červená | 280 |
Cibule | 500 |
Celer bulva | 845 |
Kuřecí paličky bez kůže | 500 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, podravka, bujon,
Energetická hodnota celkem: 6764 kJ
Bílkoviny (g): 137,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 213,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 128,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1127 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 35.5, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 21.3, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Uvaříme kuř. stehno a zeleninu. Následně dochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.