Kategorie receptů
- Autor: perna
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 110 |
Srnčí kýta | 1502 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 37 |
Máslo čerstvé | 18 |
Celer bulva | 39 |
Mrkev | 113 |
Kečup | 15 |
Víno červené | 300 |
Energetická hodnota celkem: 9844 kJ
Bílkoviny (g): 334,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1231 kJ
Bílkoviny (g): 41.8, Tuky (g): 8.4, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
pečení
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.