Kategorie receptů
- Autor: dajdou
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 300 |
Celer bulva | 100 |
Celer řapíkatý | 30 |
Petržel - nať | 20 |
Mrkev | 200 |
Energetická hodnota celkem: 2275 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 569 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.