Sledujte nás:

Dančí maso na víně s těstovinama

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

bonkový list,sůl,pepř,nové koření,hřebíček,rozmarýn

Energetická hodnota celkem: 1599 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky.Maso osolíme,opepříme a opečeme ze všech stran.Přidáme zeleninu ostatní koření,protlak,podlijeme vodou a červeným vínem,přiklopíme a dáme péct do trouby. Měkké maso nakrájíme ,š´távu procedíme přes sítko a necháme ji prohřát.Jako přílohu podáváme těstoviny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři