Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí roláda

Zpět
  • Autor: JaninaDseznamcz
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže500
Eidam 30%100
Šunka vepřová průměr500

Dochucovadla:

sůl,pepř

Energetická hodnota celkem: 5400 kJ

Bílkoviny (g): 218, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 22, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 1080 kJ

Bílkoviny (g): 43.6, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 1.2, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Kuřecí prsíčka naklepeme,osolíme a opepříme. Poklademe šunkou a doprostřed dáme hranol s eidamu. Zamotáme pomocí potrav.folie a dáme vařit v páře i s fólií a nebo v alobalu.Chce to pořádně utáhnout.Já jsem to vařila v páře 50 min záleží na velikosti rolády. Šlo mi to špatně zamotat tak nemusíte dávat tolik šunky a nebo tam dát zeleninu a cokoli vás napadne :-) Je to obdoba receptu,který jsem tu četla minulý týden(krůtí roláda)

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři