Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí vývar se zeleninou

Zpět
  • Autor: Sojakova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř,zelené natě

Energetická hodnota celkem: 160 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 0, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na olivovém oleji osmahneme dozlatova krůtí maso nakrájené na kostičky. Přidáme cibuli a drobně nakrájenou kořenovou zeleninu a hlávkové zelí. Zalijeme 1,5l vody a přidáme kostku zeleninového bujonu. Uvaříme doměkka, ochutíme solí a pepřem, polévkovými bylinkami, zeleninovými natěmi.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři