Kategorie receptů
- Autor: modroocka
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špek | 5 |
Cibule | 5 |
Brambory (syrové) | 15 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 10 |
Smetana zakysaná 20% | 5 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Energetická hodnota celkem: 353 kJ
Bílkoviny (g): 1,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 3 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.