Kategorie receptů
- Autor: hrotreklova
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 3000 |
Vepřová žebra | 400 |
Celer bulva | 50 |
Cibule | 40 |
Petržel - kořen | 100 |
Mrkev | 200 |
Dochucovadla:
sůl. pepř, bobkový list, nové koření, libeček
Energetická hodnota celkem: 6376 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 117,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 797 kJ
Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 14.6, Sacharidy (g): 4.9, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.