Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka vločková

Zpět
  • Autor: lucie.aqua
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

1ks slepičí a 1 ks zeleninový bujon

Energetická hodnota celkem: 4251 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 78, SAFA (g): 38, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 531 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Ovesné vločky lehce opražíme na másle, rozklepneme vejce, mícháme, dokud se vejce nesrazí. Pak zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Mrkev očistíme, pokrájíme nebo nastrouháme do polévky, povaříme. Do hotové polévky vmícháme nasekanou jarní cibulku. Polévka je výborná třeba i s květákem nebo jinou zeleninou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři