Kategorie receptů
- Autor: majka4
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
sterilovaný kopr | 120 |
Zlatá Haná | 65 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 3647 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1824 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
připravíme si jíšku z 65g másla a 50g hladké mouky. Jíšku zalejeme 500ml polotučného mléka a povaříme. Po zhoustnutí do bešamelu přidáme 120g sterilovaného kopru.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.