Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bramborová polévka s kroupami a houbami

Zpět
  • Autor: anubis
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

vývar v kostce Masox bobkový list nové koření pepř

Energetická hodnota celkem: 4072 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 163, SAFA (g): 14, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1018 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 40.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na menší kousky, zalijeme asi 1,5 vody, přidáme koření, kroupy a necháme vařit, dokud není vše měkké. Přidáme kostku kuřecího vývaru, kostku Masoxu, vytáhneme koření, vhodíme houby, připravíme jíšku a necháme společně ještě chvíli provařit.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři