Kategorie receptů
- Autor: bramborka223
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 50 |
Máslo čerstvé | 12 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 70 |
Tvaroh polotučný průměr | 245 |
Jablka | 112 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 2 |
Dochucovadla:
stevia,skorice
Energetická hodnota celkem: 2615 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 872 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 21.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.