Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bramborák s drůbežím masem

Zpět
  • Autor: Lacustris
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Energetická hodnota celkem: 1254 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky a promícháme se sojovkou. Bramobory nastrouháme na jemno a necháme odležet. Slijeme vodu. Maso pečeme na pánvi s pečícím papírem, přidáme pórek, papriku a petrželku. Bramobory smícháme se vejcem, mlékem, moukou, majoránkou, osolíme, opepříme. Pečeme na pánvi s pečícím papírem. Maso položíme na bramborák, který přehneme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři