Kategorie receptů
- Autor: annahrabackova
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 160 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
Mouka pšeničná hladká | 120 |
Smetana ke šlehání 33% | 250 |
Jahody kompotované | 270 |
Naturamyl bramborový škrob | 40 |
Energetická hodnota celkem: 9282 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 286,
SAFA (g): 62,
Cukry (g): 179,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 928 kJ
Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 28.6, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 17.9, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.