Kategorie receptů
- Autor: KaterinaH
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - kořen | 80 |
Mrkev | 150 |
Celer bulva | 50 |
Cibule | 80 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 3 |
Energetická hodnota celkem: 741 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 185 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.